Sabtu, 13 November 2021

Max Verstappen Nieuws

Geen overwinning maar wel de leiding in het F1-kampioenschap en daar is de Nederlander erg tevreden mee. En lees het laatste F1 nieuws in.


Max Verstappen Schittert In Nieuwe Bitcoin Reclame Van Cash App Btc Direct Nieuws

Max Verstappen reageerde erg opgetogen met zijn eerste pole position in Austin.

Max Verstappen nieuws. It brings the latest news photos and results. Door zijn overwinning van gisteren staat hij 19 punten voor op zijn rivaal Lewis Hamilton. Max Verstappen in 2021.

Tijdens de race bleef Max Verstappen uit de problemen en reed hij een ietwat saaie race. It brings the latest news photos and results. Max Verstappen took the chequered flag at the United States Grand Prix thanks to a two-stop strategy however Red Bull flirted with the idea of making a third.

Vooral zijn zege tijdens de laatste Grand Prix in Abu Dhabi was overtuigend. Het goede nieuws voor Verstappen is dat hij die overwinningen wel op eigen kracht behaalde. In het spetterende reclamefilmpje krijgt Verstappen in iets meer dan 30.

De WK-leider weet zondag Lewis Hamilton naast zich op de eerste startrij. It all began when the Dutchman was brought in for an early second stop. Voor achtervolger Lewis Hamilton zal het een van de laatste kansen zijn om dichterbij prolongatie van de wereldtitel te komen.

Bekijk de laatste uitslagen Formule 1 2021. Max Verstappen heeft bijval gekregen om zijn opmerkingen richting de populaire Netflix-serie Drive to Survive. Max Verstappen leek na afloop van de kwalificatie voor de GP in Turkije best tevreden met de derde plaats maar een uurtje later klonk de Limburger toch een stuk minder opgetogen.

Omdat de reglementen voor 2021 nagenoeg gelijk blijven belooft dit een. Langzaam maar zeker racet Max Verstappen naar het wereldkampioenschap. Bernie Ecclestone voormalig eigenaar van de Formule 1 begrijpt de frustratie bij de leider in het wereldkampioenschap.

1 day agoIn São Paulo zal Max Verstappen zijn voorsprong willen uitbreiden op jacht naar een historische zege in de WK-klassement. Verstappen mocht de race van op de tweede plaats de race aanvatten een positie die hij ook had aan de finish. Volg live alle F1-races en het nieuws omtrent Verstappen.

Het laatste Formule 1-nieuws over Max Verstappen die in 2021 uitkomt voor Red Bull Racing. Rijders constructeurs teamresultaten van de voornaamste raceklassen ter wereld. His Hard tyres had only lasted 19 laps and yet they were worn to the canvas.

Formule 1-coureur Max Verstappen schittert niet alleen op de racebaan want de huidige aanvoerder van het WK-klassement speelt de hoofdrol in een nieuwe bitcoin-reclame van Cash App.


Max Verstappen Formule1 Nl


6ut Tfwhqvwoim


Pech Voor Max Verstappen Technische Problemen Aan Auto 1limburg Nieuws En Sport Uit Limburg


Carlos Sainz Y Max Verstappen Sacan Los Colores A Red Bull Max Verstappen Carlos Sainz F1 Drivers


Nu Is Het Wel Raak Verstappen Troeft Hamilton Af En Wint Gp Op Imola Rtl Nieuws


6ut Tfwhqvwoim


Authwr0e3gbam


6ut Tfwhqvwoim


Zgbgh0wb2e 3sm


Max Verstappen Liever Eerste Met Een Penalty Dan Zo Tweede Rtl Nieuws


6ut Tfwhqvwoim


Solido Max Verstappen Se Quedo Con El Gran Premio De Estiria Mundocracks


6ut Tfwhqvwoim


1 3 Miljoen Nederlanders Zien Max Verstappen Grand Prix Van Monaco Winnen Nu Het Laatste Nieuws Het Eerst Op Nu Nl


Max Verstappen


7ri 7xbkzp Chm


6ut Tfwhqvwoim


6ut Tfwhqvwoim


6ut Tfwhqvwoim

Tidak ada komentar:

Posting Komentar